Bejelentés


Carbon Credit - Botanoo Óvja meg a Földet és gyarapítsa vagyonát egyszerre!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek


Linkek
Gyarapítsd vagyonod miközben megóvod a Földet!


Hogy mi is a Karbon Kredit? És miért jó ez Neked?


A lakossági Karbon Kredit befektetés az egyik legnagyobb üzlet jelenleg a világon, amely a statisztikák szerint még erősebbé válik majd öt éven belül. Hogy miként tehetsz szert haszonra a Karbon Kredit üzletben? Mivel a levegőben található üvegházhatású gázok mennyisége drasztikusan megnőtt az elmúlt évek alatt, a társadalom egyre nagyobb mennyiségben kezdte elégetni a fosszilis eredetű energiahordozókat mint pl.: szén, kőolaj, földgáz. Kiirtotta az erdőket, növelte a mezőgazdasági területeket és az állatállományt.


A légkörbe így bekerülő szén-dioxid koncentráció drasztikus emelkedéséhez nagy mennyiségben hozzájárul a benzin az autókban, a kerozin a repülőgépekben, a szén- és olajtüzelésű erőművek működése, de még a szarvasmarhatenyésztés is.


Az ENSZ 1997-ben, a Kiotói egyezményben meghatározta a Világ szén-dioxid kibocsátásank keretszámait, melyet mára majd összes nemzete elfogadott, megközelítőleg 170 állam csatlakazott az egyezményhez. Az egyezmény alapján a résztvevő, iparosodott államok kötelezik magukat arra, hogy szén-dioxid kibocsátásukat csökkentik. Az egyezmény szerint minden ország meghatározott mennyiségű szén-dioxid kvótát kapott.


Ez a kvóta kreditre váltható.


Vannak országok, mint például Dánia, akik a kapott szén-dioxid kvótát nem használják fel, mivel rengeteg Zöld Energiát állítanak elő (azaz kvótafeleslegük keletkezik). Ezzel ellentétben azonban akadnak országok is, mint például az Egyesült Államok, ahol ezt a kvótát nemcsak kihasználják, de nagy mértékben túl is lépik.


A szén-dioxid kvóta növelésére alkalmas beruházásat Zöld Farmnak nevezik. Pl.: megújuló energia használata, szélerőmű, napenergia, bioenergia, vízerőművek, geotermikus energiák, erdőtelepítések stb.


A Zöld Farmok és a nemzetközi piac, a szén-dioxid kvóta pénzügyi elszámolásának az alapja. A kvóta fizetőeszközzé tétele, azaz a szén-dioxid kvóta Karbon Kreditre váltása, ma Tőzsdén jegyzett kereskedelem.


1 Karbon Kredit = 1 Tonna szén-dioxid


Ennek jelenlegi piaci ára 12-15 euro között mozog.


Tehát, aki képes egy tonna szén-dioxid kibocsátást kiváltani, az ezért kap egy Karbon Kreditet, melyet saját belátása szerint értékesíthet a piacon.


A világ energiapiacának jelenleg 10-15%-a zöld energia csupán.


Fontos cél, melynek elérését a lehető leggyorsabban tervezik, az üvegházhatás csökkentése, hogy ne emelkedjen tovább a hőmérséklet, hiszen az visszafordíthatatlan károkat okoz a Földön.


Egyértelművé vált az, hogy csak "Zöld beruházások" segíthetik a megfelelő klíma visszaállítását! Légy hát Te is részese a Karbon Kredit kereskedelemnek!


 


 


Fontos részletek!


 


Milyen bevételekre is tehetünk szert?


- Szponzori bónusz – 10%

- Multi Affiliate Bónusz – 10% a kisebb ág után, akár 40.000 euró/hét

- Matching Affiliate Bónusz – 6 szint, akár 31% összesen

- Vezetői bónusz – akár 1 millió euró bónusz

- Visszatérítési bónusz – CO2-kvóta-projektek utáni, kb. havi 2-5 %

- Heti kifizetés,

- NINCS havidíj

- Mastercard

Különböző válaszható részvénycsomagok vannak, melyek az indulás miatt kedvezőbbek és elérhetőbbek! Csatlakozz most!


 


További információ: ccbotanoo_hu@hotmail.com


 


 Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Demeter Attila [ 2014-01-02 18:51 ]

Érdeklődni szeretnék,hogyan kaphatom vissza a pénzem.
Sajnos nem sikerült embert beléptetnem.Gyors válaszukat várom.

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!